ΕΚΘΕΣΕΙΣ

"Απαιτήσαμε" από τα σκυλιά  μας  να μας ανεχτούν, όταν τα οδηγούσαμε στις εκθέσεις μορφολογίας. "Απαιτήσαμε" να μας υπομείνουν, όταν τα προπονούσαμε έξω από τους στίβους, και να μας υπακούσουν απόλυτα μέσα σ’ αυτούς.

Προσπαθήσαμε να δώσουμε τον  καλύτερο εαυτό μας, στις εκθέσεις μορφολογίας και τα ενθαρρύναμε να παρουσιάσουν ότι καλύτερο είχαν, σε χαρακτήρα και μορφή. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας και πολλές  φορές  κουραστήκαμε μαζί. Αλλά ο σκοπός της προσπάθειας, ήταν κυνοφιλικά σημαντικός και ανθρώπινα ειλικρινής.

Δεν είναι για μας  οι  εκθέσεις  μορφολογίας βιοποριστική ανάγκη, δεν ήταν ποτέ λαβή για επαγγελματική  αποκατάσταση, ούτε πιστεύουμε πως  είναι  ματαιοδοξία. Η συμμετοχή μας σε αυτές, ως έκφραση και ιδεολογία, αποκτά νόημα και ουσία, όταν αναλογιζόμαστε ότι η σύγκριση και η κριτική, είναι ο μόνος δρόμος, ο μόνος τρόπος για τη σωστή συνέχιση και εξέλιξη των Λάμπραντορ και Γκόλντεν.

Είναι κυνοφιλική ανάγκη οι εκθέσεις μορφολογίας, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος που στηρίζει την εκτροφή και ουσιαστιότερα την παγκόσμια κυνοφιλία.

Photo gallery of ΕΚΘΕΣΕΙΣ