ΤΟ ΟΡΑΜΑ

"Σκύλος, ο πιστός φίλος του ανθρώπου"! Μια πανάρχαια διαπίστωση, μια έκφραση χωρίς κυνοφιλικούς διαχωρισμούς, γεμάτη αγάπη και εμπιστοσύνη. Όμως οι ανθρώπινες αρετές, οι ανθρώπινες ανάγκες, οι ανθρώπινες ιδιομορφίες ίσως, χώρισαν και κατέταξαν τους σκύλους σε ομάδες και φυλές.

Ριτρίβερ! Η ομάδα των σκύλων που έχουν ως χαρακτηριστικό να επαναφέρουν στον άνθρωπο οτιδήποτε θεωρήσουν ότι ξέφυγε  απ’ αυτόν. Και το κάνουν με αγάπη, με χαρά και πάθος. Το κάνουν γιατί μπορούν και θέλουν να τον υπηρετούν και το θέλουν   γιατί τον εμπιστεύονται και τον αγαπούν και τον αγαπούν γιατί γεννιούνται ανθρωπολάτρες. Το κάνουν με μόνο αντάλλαγμα ένα χάδι, λίγη συντροφιά, ένα "τίποτα"!

Λάμπραντορ και Γκόλντεν! Για μας, το “M.C. of Palmhill”, είναι οι φυλές κόσμημα της ομάδας των ριτρίβερ. Καλοκάγαθα,    φιλικά, αγέρωχα, παιχνιδιάρικα και πανέμορφα!
Χαρά και ικανοποίηση αισθάνεται κάποιος όταν αποκτήσει εξαίρετα σε χαρακτήρα και μορφή Γκόλντεν και Λάμπραντορ. Ικανοποίηση και υπερηφάνεια όταν συντελέσει στη δημιουργία τους, υπερηφάνεια και ευτυχία όταν προσφέρει υγιή και μορφολογικά άριστα σκυλάκια σ’ αυτούς που πραγματικά τα χρειάζονται. Σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη για να ισορροπήσουν ψυχικά και πνευματικά. Σ’ αυτούς που θέλουν να δεθούν περισσότερο με τη φύση και να αγκαλιάσουν πέρα από τα στενά ανθρώπινα πλαίσια τη ζωή.

Αυτά τα συναισθήματα της χαράς, της ικανοποίησης, της υπερηφάνειας, οδήγησαν τα βήματά μας στο μεγαλείο της εκτροφής Λάμπραντορ ριτρίβερ και Γκόλντεν ριτρίβερ.

Έτσι ξεκίνησε το όνειρο!

Photo gallery of ΤΟ ΟΡΑΜΑ