Το χρονικό ενός ταξιδιού πρός την κεντρική Ευρώπη για την παρουσίαση σκύλων μας σε έκθεση μορφολογίας.

11/06/2010

Αντιμετωπίζει προβλήματα ο έλληνας εκτροφέας στην αναζήτησή του προς τις εκθέσεις μορφολογίας της κεντρικής Ευρώπης και όχι μόνο!

Υπέρογκα ακόμα και απρόβλεπτα έξοδα για το όλο εγχείρημα.

Αφιέρωση ιδιαίτερα μεγάλου χρόνου για άρτια προετοιμασία (γιατί λάθη δεν συγχωρούνται) μέσων μεταφοράς και εισιτηρίων, χώρων διαμονής , εγγράφων συνοδείας.

 

 

 

Έλλειψη δυνατοτήτων μεταφοράς αξεσουάρ και εξοπλισμού,  χώρων και ανέσεων για τον ίδιο και για τα σκυλιά του κατά το ταξίδι, αλλά και κατά την παραμονή στους χώρους των εκθέσεων.

 

M.C. of Palmhill Chasseur 2cnd place (16 junior males in this class).

M.C. of Palmhill A.D. Belle Fille 3rd place (20 junior females in this class).

Την Belle File παρουσιάζει (video επάνω) η φίλη μας Simone, γιατί η Μαργαρίτα τρέχει σε άλλο στίβο με το Chasseur. H Petite δεν μπαίνει στο στίβο γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμος χειριστής.

Έλλειψη βοήθειας για την παρουσίαση των σκύλων, όταν οι σκύλοι επιδεικνύονται σε διαφορετικούς στίβους.

Άγχος για τα όποια απρόβλεπτα, ιδιαίτερα σε σχέση με την υγεία των σκύλων του, λόγω της μεγάλης απόστασης από το σπίτι και τα γνωστά κτηνιατρεία.

 Ο Ugo τραυματίστηκε στο ταξίδι και μπήκε στο στίβο κουτσαίνοντας (πίσω δεξιά). Δεν μπορούσαμε να του προσφέρουμε ικανή ιατρική βοήθεια στο ταξίδι. Ακόμα και στο video φαίνεται που προσέχει το πόδι του και κρατάει την πλάτη χαλαρά. Παρόλα αυτά πήρε την τρίτη θέση στη κατηγορία πρωταθλητών. Ευτυχώς μετά την επιστροφή ξεπέρασε το πρόβλημά του

Αντιξοότητες κατά τη κάλυψη των μεγάλων αποστάσεων που έχει να διανύσει. Απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες.

Δεν είναι απλώς μια επίδειξη σκύλων σε μια ξένη χώρα, είναι σχεδόν προετοιμασία για μετανάστευση . 

Χρόνος, χρήμα, κόπος είναι το τρίπτυχο της υπερβολής, και στη προσπάθεια να μειωθεί το ένα, κάποιο από τα άλλα, ίσως και τα δύο, εκτοξεύονται στα ύψη. Αυτό το τρίπτυχο για τον ευρωπαίο εκτροφέα είναι σαφέστατα σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο με αποτέλεσμα η ελληνική εκτροφή να μην έχει τη δυνατότητα ίσων ευκαιριών.

 

Photo gallery of Το χρονικό ενός ταξιδιού πρός την κεντρική Ευρώπη για την παρουσίαση σκύλων μας σε έκθεση μορφολογίας.